Guanyador Malafama-PLAY!

divendres, 16 d’abril del 2010 by Malafama Noise Pub
Tenim es sobre des guanyador.

Després de rebre totes les vostres propostes, després de molts de clics a nes PLAY, després de moltes hores d'audicions, després d'escoltar moltes opinions, després de molts de debats sobre els diferents estils, cançons i grups que heu participat al concurs Malafama-PLAY, després de que els directors, els organitzadors i els col·laboradors del festival hagin dictat el seu veredicte, podem dir amb certesa que tenim el nom del grup guanyador de la primera edició del MALAFAMA-PLAY!

REC>ON



L'organització del FESTIVAL MALAFAMA 2010 vol agrair la participació i l'interès demostrat per tots els grups que vos heu presentat al concurs, així com també vol animar-vos a tots a seguir endavant amb cada una de les vostres propostes musicals. La veritat és que hi ha hagut moltes coses interessants per escoltar, i hem de reconèixer que ha estat un decisió difícil, però que s'havia de prendre. Gràcies a tots per la vostra l'atenció i participació i que la música persisteixi per damunt de tot!

Vos esperam a tots al MALAFAMA 2010!

- - -

Tenemos el sobre del ganador.

Tras recibir todas vuestras propuestas, después de muchos clics al PLAY, después de muchas horas de audiciones, después de escuchar muchas opiniones, después de muchos debates sobre los diferentes estilos, canciones y grupos que habéis participado en el concurso Malafama-PLAY, después de que los directores, los organizadores y los colaboradores del festival hayan dictado su veredicto, podemos decir con certeza que tenemos el nombre del grupo ganador de la primera edición del Malafama-PLAY!

REC>ON



La organización del FESTIVAL MALAFAMA 2010 quiere agradecer la participación y el interés demostrado por todos los grupos que os habéis presentado al concurso, así como también quiere animaros a todos a seguir adelante con cada una de vuestras propuestas musicales. La verdad es que ha habido muchas cosas interesantes para escuchar, y debemos reconocer que ha sido un decisión difícil, pero que había que tomar. Gracias a todos por vuestra atención y participación y que la música persista por encima de todo!

Os esperamos a todos en el MALAFAMA 2010!
Posted in : | 1 Comment »

1 comentaris:

Puja Fasua ha dit...

Esque ReON no sé que fan aquí, a un concurs de maquetes... aquest grup havia d'estar de bon principi en es cartell. Sense dubte.

Publica un comentari a l'entrada